Vi söker Servitör/Servitris / kock / kokerska till sommaren med möjlighet med fortsättnings anställning! Båda till kvällsservering och frukost ej luncher.
Vi söker dig som brinner för servering/ mat och vill göra det extra för gästen. Du kommer jobba i ett team med 2 -3 servitör/servitris/kock vid varje pass. Du ska gilla högt tempo och kunna prestera på hög nivå! with a smile!.
Stekhuset Kom Snart Igen är en Italiensk A la Carte Grill Restaurang med fullständiga rättigheter belägen vid Skeppsbron 1 i Kalmar mitt emot Färjkajen till Öland. Vår restaurang har funnits i Kalmar sedan 1997, där vi nu satsa i B&B ( bed and breakfast)med 6 rum
Vi har en stor kött meny med fokus på de internationella/nationella kunder som besöker oss varje år, så som Svenska turister, båtturister och många trogna lokala stamkunder. Meny innehåller rätter från grillat kött, fisk och skaldjur med en Italienskt touch! Frukost buffet.
Om du känner att det är något för dig så maila oss på info@stekhusetikalmar.se eller kom in till os på Stekhuset och presentera dig.
Tack! Restaurang chef
Francisco eller Carmine