Hej! 2021-10-27

Vi är ett glatt gäng som behöver extra medarbetare här på Stekhuset. Om du eller någon du känner behöver ett jobb. Sök tjänsten genom att ringa  direkt till oss eller maila till … info@stekhusetikalmar.se. Tjänsten är timanställning och endast kvällar och helger. Du ska redan kunna börja jobba extra några dagar i veckan. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och har minst ett års serverings vana. Och har inget problem med transport till och från jobbet.

Ytligare information lämnas vid tids beställda intervju. Anmäl dig till oss  Francisco 0705-715858 eller Carmelo 0706 564744

Stekhuset Kom Snart Igen är en Italiensk A la Carte Grill Restaurang med fullständiga rättigheter belägen vid Skeppsbron 1 i Kalmar mitt emot Färjkajen till Öland. Vår restaurang har funnits i Kalmar sedan 1997, Vi har startat en B&B ( bed and breakfast)med 5 rum år 2018.
Vi har en stor kött meny med fokus på de internationella/nationella kunder som besöker oss varje år, så som Svenska turister, båtturister och många trogna lokala stamkunder. Meny innehåller rätter från grillat kött, fisk och skaldjur med en Italienskt touch! 
Om du känner att det är något för dig så maila oss på info@stekhusetikalmar.se eller kom in till os på Stekhuset och presentera dig.
Tack! och  välkommen med din ansökan.