Hej! Kära gäster,
Pandemin är inte över , vi måste alla hitta ett nytt sätt att leva, vara, och umgås. Många företag i vårt land kämpar på olika sätt för att ha öppet, behålla sin personal och vara här för er. Vi på Stekhuset är tacksamma för er support under dessa svåra tider, vi har öppet varje dag måndag till fredag från kl 17 00 till 22,00 lördag från kl 13 00 till 23,00 och söndag från kl 14 00 till 22 00. Vi följer självklart alla restriktioner! Vi gör vårt allra yttersta, din säkerhet är vår högsta prioritet!  Ni kan betala med kort, kontant,  och hämta inne på restaurang eller betala med Swish och vi kommer ut till bilen med er beställningen.  Vi har även presentkort med valfri belopp som ni kan ge bort till familj eller vänner, kom in till oss under våra öppettider, de finns även att köpa som City Kort i alla shopping center kortautomat i Kalmar. Som ni kan betala med hos oss.
Tänker ni vara hemma och vill bjuda på en god köttbit, fisk eller skaldjur, kolla vår menyn ovanför det tar ungefär 30 minuter att förbereda.
Till sist vill vi önska er alla det bästa och glöm inte tvätta händer, hålla avstånd och stanna hemma om du är sjuk tillsammans gör vi det säkert för varandra.
Håll i och Håll ut – ett tag till!
Din lokala krog, Stekhuset Kom Snart Igen

Kontakt: 0480-42 38 58 , Carmine 0706 56 47 44 eller Francisco 0705 71 58 58

Välkommen!

Mvh.

Francisco och Carmine med personalen!

Arrivederci a presto!

Restaurang länk till vår Facebook sida: Stekhuset Kom Snart Igen AB

       Bed and Breakfast länk till vår Facebook sida: Stekhuset B&B