A la carte meny   för avhämtning !

Hej! Kära gäster, vi lever under en alvarlig pandemi utbrott som vi aldrig har upplevt. Såväl barn som vuxna måste vi alla hitta ett nytt sätt att leva, vara, och umgås. Många företag i vårt land kämpar på olika sätt för att ha öppet, behålla sin personal och vara här för er. Vi på Stekhuset är tacksamma för er support under dessa svåra tider.

Som ni säkert vet, omfattas vi av den privata sammankomster och inte allmänna sammankomster som nu råder i hela Sverige med max 4 deltagare per bord. Man kan vistas på restaurang med de närmaste man bor och umgås med, vi har anpassat vår bordsplacering efter länsstyrelse och folkhälsomyndighetens råd för smittskyddsåtgärder på serveringsställen. Vi följer självklart alla restriktioner! Vi gör vårt allra yttersta, din säkerhet är vår högsta prioritet! Vi har vår A la Cart meny nu även med pastarätter, (fråga för dagens pasta vid beställning), som ni kan betala med kort/kontant och hämta inne på restaurang eller betala med Swish och vi kommer ut till bilen med er beställningen. Vi har även Catering möjligheter. Hör av dig till oss.  För köp eller värdecheck bytt  kom in till oss under våra öppettider och köpa ett valfritt belopp presentkort, de finns även att köpa som City Kort i alla shopping center kortautomat i Kalmar.

Till sist vill vi önska er alla en god fortsättning och glöm inte tvätta händer, hålla avstånd och stanna hemma om du är sjuk tillsammans gör vi det säkert för varandra.
Stort tack till alla hjältar i vård, ambulans, apotek, polis, servering och butik personal för Era värdiga insatser.
Håll ut – det går över!
Din lokala krog, Stekhuset Kom Snart Igen . 🙏
Kontakt: 0480-42 38 58 , Carmine 0706 56 47 44 eller Francisco 0705 71 58 58
Välkommen!
Mvh.
Francisco och Carmine med personalen!
Arrivederci a presto!
Restaurang länk till vår Facebook sida: Stekhuset Kom Snart Igen AB
       Bed and Breakfast länk till vår Facebook sida:Stekhuset B&B

I samarbete med Svensk Turist Kanalen titta in på

 https://turistkanalen.se/i-narheten