Hej! 2022-05-19

Vi letar städ/ Diskpersonal 1- 2 pers – Intresserad och vill jobba några timmar på förmiddag (städ), och kvällar och helger (Disk) ingen erfarenhet krävs så länge du är noga med städning/diskning. Utbildning sker under arbetspass.
Kontakta oss:
info@stekhusetikalmar.se
Eller
ring tel: 0480-423858
Hälsning! Stekhuset

 

 

 

Hej! 2022-01-01

Vi är ett glatt gäng som behöver extra medarbetare här på Stekhuset. Om du eller någon du känner behöver ett jobb. Sök tjänsten genom att ringa  direkt till oss eller maila.

Tjänsten är timanställning och endast kvällar och helger. Du ska redan kunna börja jobba extra någon dag i veckan. Kan variera på grund av pandemi som ställer till när man planera arbetspasset. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och har minst ett års serverings vana. Och har inget problem med transport till och från jobbet.

Ytligare information lämnas vid tids beställda intervju. Anmäl dig till oss  Francisco 0705-715858 eller Carmelo 0706 564744

Stekhuset Kom Snart Igen är en Italiensk A la Carte Grill Restaurang med fullständiga rättigheter belägen vid Skeppsbron 1 i Kalmar mitt emot Färjkajen till Öland. Vår restaurang har funnits i Kalmar sedan 1997, Vi har startat en B&B ( bed and breakfast)med 5 rum år 2018.
Vi har en stor kött meny med fokus på de internationella/nationella kunder som besöker oss varje år, så som Svenska turister, båtturister och många trogna lokala stamkunder. Meny innehåller rätter från grillat kött, fisk och skaldjur med en Italienskt touch! 
Om du känner att det är något för dig så maila oss på
info@stekhusetikalmar.se
eller kom in till os på Stekhuset och presentera dig.
Tack! och  välkommen med din ansökan.