A la carte meny för avhämtning 15% rabatt!

Julafton  och Nyårsafton
Julafton Stängt
Nyårsupé för avhämtning förbeställs två dag innan, öppet från kl 16 00 till 19 00 OBS! endast för avhämtning .
Hej! Kära gäster, vi lever under en alvarlig pandemi utbrott som vi aldrig har upplevt. Såväl barn som vuxna måste vi alla hitta ett nytt sätt att leva, vara, och umgås. Många företag i vårt land kämpar på olika sätt för att ha öppet, behålla sin personal och vara här för er. Vi på Stekhuset är tacksamma för er support under dessa svåra tider, vi har öppet varje dag måndag till fredag från kl 17 00 till 22 00 lördag från kl 13 00 till 22 00 och söndag från kl 16 00 till 20 00.
På grund av kund tillgänglighet kan stängnings tid förkortas. Köket stänger en timme innan ovan nämnd stäng tider!

Som ni säkert vet, omfattas vi av den privata sammankomster och inte allmänna sammankomster som nu råder i hela Sverige med max 8 deltagare. Man kan vistas på restaurang med de närmaste man bor och umgås med, vi har anpassat vår bordsplacering efter länsstyrelse och folkhälsomyndighetens råd för smittskyddsåtgärder på serveringsställen. Vi följer självklart alla restriktioner! Vi gör vårt allra yttersta, din säkerhet är vår högsta prioritet! Vi har även vår A la Cart meny för avhämtning med 15 % rabatt som ni kan betala med kort/kontant och hämta inne på restaurang eller betala med Swish och vi kommer ut till bilen med er beställningen. Vi har även Catering möjligheter. Hör av dig till oss. Tanker ni på julklappar och vad ni vill har till era anhöriga, kompisar eller vänner, kom in till oss under våra öppettider och köpa ett valfritt belopp presentkort, de finns även att köpa som City Kort i alla shopping center kortautomat i Kalmar.

Tänker ni vara hemma på nyårsafton kan ni beställa vår 3 rätters nyårsmeny för avhämtning mellan 16 00 och 19 00 titta in på vår hemsida www.stekhusetikalmar.se och beställ i god tid. Till sist vill vi önska er alla det bästa och glöm inte tvätta händer, hålla avstånd och stanna hemma om du är sjuk tillsammans gör vi det säkert för varandra.
Stort tack till alla hjältar i vård, ambulans, apotek, polis, servering och butik personal för deras värdiga insatser.
God Jul och Gott nytt år önskar vi dig och dina anhöriga.
Håll ut – det går över!
Din lokala krog, Stekhuset Kom Snart Igen . ????
Kontakt: 0480-42 38 58 , Carmine 0706 56 47 44 eller Francisco 0705 71 58 58
Välkommen!
Mvh.
Francisco och Carmine med personalen!
Arrivederci a presto!
Restaurang länk till vår Facebook sida: Stekhuset Kom Snart Igen AB
       Bed and Breakfast länk till vår Facebook sida:Stekhuset B&B

I samarbete med Svensk Turist Kanalen titta in på

 https://turistkanalen.se/i-narheten