Varma förrätter

Antipasti       148: –

Musslor, bläckfiskringar och scampi på salladsbädd med aioli och vitlöksbröd.

Gambas        128: –

Husets jätteräkor marinerad i vitlök, chili och koriander på spanskt vis med sallad och vitlöksbröd.

Jättemusslor      116: –

Vitlöksdoftande ostgratinerade musslor med sallad och vitlöksbröd.

Dagens Soppa     96: –

Kolla med din servitör/servitris för dagens smak.

Sniglar    118: –

med vitlökssmör, ströbröd och  riven parmesanost, sallad och vitlöksbröd.

Bruschetta    94: –

Basilika och tomatröra gratinerad med mozzarellaost och sallad.

Vitlöksbröd     84: –

Surdegsbröd stekt i skirat vitlökssmör serveras med en liten skål aioli och sallad

Glutenfritt Vitlöksbröd   86: –

Två skivor formfranska stekta i vitlöksolja serveras med sallad och aioli.

Skagenröra med Vitlöksbröd     88: –

Surdegs vitlöksbröd, räk och krabbfishröra med salad.

 

Kalla förrätter

 

Stek Tartar     118: –

Kryddat oxfilé tärnor på sallads bädd med rödlök, rå äggula och vitlöksbröd

Toast Skagen      116: –

Räk och krabbfishröra på toast med sallad.

Räksallad           114: –

citron och dill, sallad och en vitlöksbröd skiva

Innan ni beställer er mat, berätta gärna för personalen om eventuellt gluten eller laktos intolerans!