Vår meny

Sydeuropas själ. Den vill vi att du ska känna hos oss; värmen, en vänlig atmosfär, umgänget, god mat, service och drycken. Efter hela vårt yrkesverksamma liv har vi samlat inspiration och erfarenhet i sex länder. Våra vägar korsades och vi öppnade en restaurang tillsammans i Kalmar. Åtta år senare, i Maj 2005 flyttade vi in i helt nyrenoverade lokaler i det gamla packhuset mellan ”Kom Snart Igen” och ”Skeppsbron”.

Vårt namn blev då: ”Stekhuset – Kom snart igen” Våra lokaler var från början ett såkallat ”packhus”, som var lagerlokal för import från världens alla hörn med dofter av kaffe, kryddor och hampa m.m. Men från mitten av 50-talet och när färjorna fortfarande gick, användes det som väntrum för passagerarna till och från Öland.

Då fanns även Skeppsbrokiosken.

Nu kan du även besöka världens mysigas te krypin här i staden i våra nybyggda minihotell (B&B) med frukost i en god atmosfär innan ni möter stadens ljus där upplevelserna finns att uppleva

På sommaren kan du efter en trevlig måltid under solnedgång på vår uteservering ta dig en trevlig liten promenad vid vattnet, känna havets bris, stadens puls och kultur.

Miljö och matlagningskonceptet inriktar sig på det sydeuropeiska köket. Våra fisk, skaldjur och olika kötträtter har smaker från olika delar av Europa som Italien, Frankrike, Portugal och Spanien. I vår vinkällare har vi ett brett vinsortiment med inspiration från alla världens hörn.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss, sitta kvar och koppla av i en trevlig och avslappnande miljö

Förrätter

Meny

Kötträtter

Meny

Fiskrätter

Meny

Vegetariskt och sallad

Meny

Efterrätter

Meny

Barnmeny

Meny

Dryckesmeny

Aperitif

Meny

Dryck

Meny

Röda viner

Meny

Vita viner

Meny

Sprit

Meny

Kaffe

Meny