Välkommen till vårt Bed & Breakfast (B&B) 

 

Ett mysigt krypin där varje rum är unikt utformat i sitt slag. Vårt B & B är placerat vid Skeppsbron i charmig stadsmiljö där historiens vingslag sveper över staden och dess historiska omgivningar. Vi erbjuder ett boende som ska kännas som ett hem ni trivs i och längtar tillbaka hit/till igen. Vi bryr oss om gästen och har fokus på att göra er upplevelse där ni kan känna er som hemma. Helt enkelt ett avslappnat skönt krypin. Efter en natts sömn så väntar en frukost i en skön och lugn atmosfär en trappa ner innan du antar dagens upplevelser. Frukosten kan avnjutas inne eller ute på vår veranda, ni väljer själva.

Här bor du centralt, med närhet till Kalmars utbud och kulturarv. Kalmar har utvecklats till en turiststad där Kalmar valts till årets sommarstad i 4 år i rad. Här finner du sommaren, de ljumma kvällarna där du kan välja lugnet eller händelserna/upplevelsen.

Ställ bilen och ta dig en promenad från Skeppsbron vidare mot pittoreska Gamla stan och dess gränder. Besök en del av Sveriges historia Kalmar slott med intill liggande Stadsparken en av stadens pärlor/smultronställen.

Se dig om i en stad som utvecklas och erbjuder ett kulturarv tillsammans med stadens puls. Kalmar etablerad som stad i början av 1200-talet. Tar du en promenad genom staden känn in historiens vingslag i en modern miljö där mycket händer.

Efter en dag av upplevelser så kan ni stilla dra er tillbaka på ert rum innan ni sen avnjuter en god middag, en trappa ner. Uppleva värmen, den vänliga atmosfären, umgänget, god mat, dryck och service av härliga personal som gör allt för att tillmötesgå ert önskemål och få en härlig måltid. När du upplevt en trevlig måltid med solnedgång i väster med den magiska känslan kan du välja att dra er tillbaka eller om ni vill fortsätta utelivet i stadens puls kring hörnet innan ni kryper ner för en god natts sömn.

Må Gott, Ät Gott och Sov Gott!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Något du gärna vill uppleva om igen, återkomma gärna till oss vid annat tillfälle.

 

 

Tyck till om oss på Facebook: Stekhuset Kom Snart Igen AB

För rum och bordsbokningar vänligen ring oss på, 0480-42 38 58