Bed & breakfast

Välkommen till vårt Bed & Breakfast (B&B)

Ett mysigt krypin där varje rum är unikt utformat i sitt slag. Vårt B & B är placerat vid Skeppsbron i en charmig stadsmiljö där historiens vingslag sveper över staden och dess historiska omgivningar. Vi erbjuder ett boende som ska kännas som ett hem ni trivs i och längtar tillbaka hit/till igen. Vi bryr oss om gästen och har fokus på att göra er upplevelse där ni kan känna er som hemma. Helt enkelt ett avslappnat skönt krypin. Efter en natts sömn så väntar en frukost i en skön och lugn atmosfär en trappa ner innan du antar dagens upplevelser. Frukosten kan avnjutas inne eller ute på vår veranda, ni väljer själva.

Upplev värmen, den vänliga atmosfären, umgänget, god mat, dryck och service av hög kvalitet.

Läs mer om oss

Må Gott, Ät Gott och Sov Gott!

Här bor du centralt, med närheten till Kalmars utbud och kulturarv. Kalmar har utvecklats till en turiststad där Kalmar valts till årets sommarstad i 4 år i rad. Här finner du sommaren, de ljumma kvällarna där du kan välja lugnet eller händelserna/upplevelsen.

Ställ bilen och ta dig en promenad från Skeppsbron vidare mot pittoreska Gamla stan och dess gränder. Besök en del av Sveriges historia Kalmar slott med intilliggande Stadsparken, en av stadens pärlor/smultronställen.

Se dig om i en stad som utvecklas och erbjuder ett kulturarv tillsammans med stadens puls. Kalmar etablerades som stad i början av 1200-talet. Ta en promenad genom staden, känn in historiens vingslag i en modern miljö där mycket händer.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Något du gärna vill uppleva om igen, återkomma gärna till oss vid annat tillfälle.

Kontakta oss för rumsbokning