Vinkällare

Om Vinkällare

Välkommen till vår restaurang, där vin och matupplevelsen är i centrum. Vi stoltserar med en omfattande vinlista som handplockats av våra kunniga personalen för att komplettera våra utsökta rätter. Oavsett om du är en vinälskare av rang eller nyfiken på att utforska vinets värld, finns det något för alla smaker hos oss.

Vi har noggrant utvalda vinner från världens bästa vinregioner. Från klassiska italienska vingårdar till innovativa producenter i Europa och världen, kan du resa genom olika smaker och stilar med ett glas vin i handen. Våra personal är alltid tillgängliga för att dela med sig av sin kunskap och föreslå passande vin val för att komplettera din matupplevelse.
När du väljer vin hos oss kan du vara säker på att varje flaska är noga utvärderad och provad för att säkerställa kvalitet och smak. Vi strävar efter att erbjuda både kända klassiker och spännande nykomlingar, för att ge dig en unik och minnesvärd vinupplevelse.

Oavsett om du vill njuta av ett glas vin till en läcker förrätt, en välblandad cocktail eller en fylligare måltid, finns det något för alla smaker hos oss. Vårt vänliga och kunniga personal gör sitt yttersta för att gen dig den bästa vinupplevelsen, oavsett om du är nybörjare eller en sann vinentusiast.

Så varför inte besöka oss och upptäcka vår fantastiska mat och vinvärld? Ta gärna kontakt med oss för att boka bord eller mer information och vår mat och vinutbud.
Vi ser fram emot att få dig som gäst och guida dig genom en spännande resa i vår kulinariska och vinets magiska värld.

Team Stekhuset!

Se vår meny Kontakta oss

Röda Viner

Meny

Vita Viner

Meny