Februari 2024
 
Posted On : februari 15, 2024
By : Media4you-ADMIN

Hej! kära kunder!

Vi vill bara ta en stund för att säga ett stort TACK till er som firade Alla hjärtans dag med oss igår. Det var en underbar och minnesvärd kväll, och vi är så glada att ni valde att spendera er tid hos oss.

Vi hoppas verkligen att ni uppskattade vår välkomnande atmosfär, vår utsökta mat och vårt fantastiska team som alltid strävar efter att ge er den bästa möjliga upplevelsen. Er närvaro gjorde hela kvällen ännu härligare!

Vi vill också uttrycka vår tacksamhet för att ni valde att hylla kärleken hos oss på Alla hjärtans dag. Att se alla leenden, skratt och glädje var verkligen hjärtevärmande för oss.

Vi hoppas att ni hade en fantastisk tid och att ni gick hem med magarna fyllda av god mat och hjärtat fyllt av kärlek. Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka snart igen för nya minnesvärda stunder tillsammans.

Tack för att ni väljer oss som er plats för speciella tillfällen. Vi är tacksamma för er lojalitet och stöd och ser fram emot att fortsätta att skapa trevliga upplevelser för er i framtiden!

Med varma hälsningar, Team Stekhuset

Telefonbokningar Ring 0480–423858 eller mail oss på info@stekhusetikalmar.se senast en dag innan.

OBS! samma dag bokningar endast via telefonen tack!

related posts