Smörstekt Gösfilé 298: –
Lätt mjöl panerad och smörstekt gösfilé med kantarellsmör och
pressad potatis eller potatistoppar. Butter Fried Pike fillets
Lightly floured and butter fried, served with chanterelle butter, and pressed cooked potatoes or mashed potatoes.
Gösfilé är fiskat och producerat i Kazakhstan
Plattfiskplanka Walewska 288: –
Ungsgratinerad pangasiusfilé med kräftstjärtar, ost, hummersås och potatispuré på ekplanka. Sole Fillets on oak
Oven baked with a creamy lobster sauce, cheese and crayfish tails and mashed potatoes served on an oak plate.
Plattfisk är en pangasiusfilé – Hajmal – odlad sötvattenfisk från Viëtnam.
Teriyaki Laxfilé 298: –
Teriyakisås marinerad lax med sesamfrö serverad med melon, apelsin och blandsallad. Teriyaki Salmon Fillets Teriyaki sauce marinated salmon fillets topped with sesame seeds, served with melon, orange slices and tossed salad.
Laxfisk ursprung från Norge
Scampi oskalade och snittade tigerräkor. 328: –
Vittvin och vitlökssmör stekta tigerräkor på salladsbädd med aioli, sweet chili coriander sås och pommes.
Välj mellan stark piripiri eller icke stark. Tiger Prawns (choice of hot or mildly spiced) unpeeled and slightly sliced. Garlic and white wine stir fried headless tiger prawns, served on a bed of salad, aioli, sweet chilly coriander sauce and French fries.
Scampi/Gambas: odlade i saltvatten i Vietnam
För att behålla en färsk kvalité på våra fisk-och skaldjursrätter, är de begränsad efter tillgång.
Obs! Fiskrätter kan innehålla spår av fiskben.
Meddela oss om du har någon allergi t.ex. laktos eller glutenintolerans.
Vissa rätter går och göra en halv portion (0,75 x fulpris = ½ pris) om du inte klara av en hel portion.