Varma förrätter
Antipasti Skaldjursmix 156: –
Musslor, bläckfiskringar och scampi på salladsbädd med aioli och vitlöksbröd.
Gambas 140: –
Husets jätteräkor marinerad i vitlök, chili och koriander på spanskt vis med sallad och vitlöksbröd.
Sniglar utan skal. Ungsgratinerad med vitlökssmör, ströbröd och 130: –
riven parmesanost, sallad och vitlöksbröd.
Dagens Soppa Kolla med din servitör/servitris 96: –
Jättemusslor 130: –
Vitlöksdoftande ostgratinerade musslor med sallad och vitlöksbröd.
Bruschetta med surdegsbröd. 98: –
Basilika, oliver och tomatröra gratinerad med mozzarellaost och sallad.
Vitlöksbröd 84: –
Surdegsbröd stekt i skirat vitlökssmör serveras med en liten skål aioli och sallad
Glutenfritt Vitlöksbröd 86: –
Två skivor formfranska stekta i vitlöksolja serveras med sallad och aioli.
Skagenröra med Vitlöksbröd 98: –
Surdegs vitlöksbröd, räk och krabbfishröra med salad.
Kalla förrätter
Toast Skagen 130: –
Räk och krabbfishröra på toast med sallad.
Kräftstjärt Sallad 128: –
kräftjärtar med Rhode-Islandsås
citron och dill, sallad och ett vitlöksbröd skiva.
Tomat Sallad 96: –
Tomat och mozzarella , basilika vinegrett, hakad lök och vitlöksbröd.