Varma förrätter

Antipasti      146: –

Musslor, bläckfiskringar och scampi på salladsbädd med aioli och vitlöksbröd.

Gambas        126: –

Husets jätteräkor marinerad i vitlök, chili och koriander på spanskt vis med sallad och vitlöksbröd.

Jättemusslor      98: –

Vitlöksdoftande ostgratinerade musslor med sallad och vitlöksbröd.

Sniglar utan skal.  98:-

Ungsgratinerad med vitlökssmör, ströbröd riven parmesanost, sallad och vitlöksbröd.

Dagens Soppa    84: –

Kolla med din servitör/servitris

Bruschetta    88: –

Basilika och tomatröra gratinerad med mozzarellaost och sallad.

Vitlöksbröd     68: –

Surdegsbröd stekt i skirat vitlökssmör serveras med en liten skål aioli och sallad

Glutenfritt Vitlöksbröd   68: –

Två skivor formfranska stekta i vitlöksolja serveras med sallad och aioli.

Kalla förrätter

Skagenröra med Vitlöksbröd     89: –

Surdegs vitlöksbröd, räk och krabbfishröra med salad.

Tomatsallad     86: –

Skivad tomat med mozzarella, basilikavinegrett hackad lök och vitlöksbröd.

Toast Skagen    120: –

Räk och krabbfishröra på toast med sallad.

Räkcocktail Hand skalade räkor   115: –

med Rhode-Islandsås citron och dill, sallad och en vitlöksbröd skiva.