Varma förrätter

Antipasti  Skaldjursmix     156: –

Musslor, bläckfiskringar och scampi på salladsbädd med aioli och vitlöksbröd.

Gambas        140: –

Husets jätteräkor marinerad i vitlök, chili och koriander på spanskt vis med sallad och vitlöksbröd.

Sniglar utan skal. Ungsgratinerad med vitlökssmör, ströbröd och              130: –

riven parmesanost, sallad och vitlöksbröd.

Dagens Soppa Kolla med din servitör/servitris                 96: –

Jättemusslor      130: –

Vitlöksdoftande ostgratinerade musslor med sallad och vitlöksbröd.

Bruschetta med surdegsbröd.        98: –

Basilika, oliver och tomatröra gratinerad med mozzarellaost och sallad.

Vitlöksbröd     84: –

Surdegsbröd stekt i skirat vitlökssmör serveras med en liten skål aioli och sallad

Glutenfritt Vitlöksbröd   86: –

Två skivor formfranska stekta i vitlöksolja serveras med sallad och aioli.

Skagenröra med Vitlöksbröd     98: –

Surdegs vitlöksbröd, räk och krabbfishröra med salad.

 

Kalla förrätter

Toast Skagen      130: –

Räk och krabbfishröra på toast med sallad.

Kräftstjärt Sallad      128: –

kräftjärtar med Rhode-Islandsås

citron och dill, sallad och ett vitlöksbröd skiva.

Tomat Sallad    96: –

Tomat och mozzarella , basilika vinegrett, hakad lök och vitlöksbröd.

Innan ni beställer er mat, berätta gärna för personalen om eventuellt gluten eller laktos intolerans!