Varma förrätter
Antipasti Skaldjursmix 148: –
Musslor, bläckfiskringar och scampi på salladsbädd med aioli och vitlöksbröd.
Gambas 138: –
Husets jätteräkor marinerad i vitlök, chili och koriander på spanskt vis med sallad och vitlöksbröd.
Jättemusslor 126: –
Vitlöksdoftande ostgratinerade musslor med sallad och vitlöksbröd.
Dagens Soppa 96: –
Kolla med din servitör/servitris för dagens smak.
Sniglar 128: –
med vitlökssmör, ströbröd och riven parmesanost, sallad och vitlöksbröd.
Bruschetta 98: –
Basilika och tomatröra gratinerad med mozzarellaost och sallad.
Vitlöksbröd 84: –
Surdegsbröd stekt i skirat vitlökssmör serveras med en liten skål aioli och sallad
Glutenfritt Vitlöksbröd 86: –
Två skivor formfranska stekta i vitlöksolja serveras med sallad och aioli.
Skagenröra med Vitlöksbröd 98: –
Surdegs vitlöksbröd, räk och krabbfishröra med salad.
Kalla förrätter
Toast Skagen 126: –
Räk och krabbfishröra på toast med sallad.
Räksallad 124: –
citron och dill, sallad och en vitlöksbröd skiva
Tomat Sallad 96: –
Tomat och mozzarella , basilika vinegrett, hakad lök och vitlöksbröd.