Kötträtter

NÖTKÖTTRÄTTER

Pepparplanka 365: –
Oxfilé på ekplanka med grönpepparsås och gratinerad potatispuré.
Green Pepper Sauce Steak
Served on a wooden oak plate with green pepper sauce and mashed potatoes

Oxfilé Gorgonzola 366: –
Serveras med gorgonzolaost, rödvinssås och friterad klyftad skalpotatis.
Gorgonzola Beef Fillet Served with gorgonzola cheese and red wine sauce,
with a side order of country fried potatoes.

Baconlindad Oxfilé Tournedos 356: –
Serveras med rödvinssås, aioli och friterad klyftad skalpotatis.
Prime Beef Tournedos Bacon wrapped filé of tender prime beef
with red wine sauce, aioli and country fried potatoes.

Husets Oxfilé 358: –
Serveras med aioli, bbq, rödvinssås och friterad klyftad skalpotatis.
The House Steak Beef fillet with red wine sauce, aioli,
mild bbq sauce and country fried potatoes.

Pepparstek 356: –
Oxfilé med grönpepparsås och friterad klyftad skalpotatis.
Grilled House Pepper Steak
Fillet of tender beef, pepper sauce and country fried potatoes.

Skogshuggare Plankstek 318: –
Oxfilé på ekplanka med rödvinssås, bbq (icke stark), bearnaisesås,
vitlökssmör och gratinerad potatispuré.
Lumberjack Beef Fillet on Oak Served on an oak plate with mashed potatoes, mild bbq, red wine sauce, béarnaise sauce and garlic butter.

Filè Mingnon 314: –
Oxfilé medaljonger med bearnaisesås, rödvinssås, bbq och friterad klyftad skalpotatis.
Beef Filé Medallions Served with red wine,
bbq and béarnaise sauce with a side order of country fried potatoes.

Oxgrillspett (efter tillgång) 258: –
Två oxfiléer spett som serveras med rödvinssås, aioli och friterad klyftad skalpotatis.
Javelin Beef Skewer
Served with red wine sauce, aioli and country fried potatoes.

Husets Hamburger (efter tillgång) 235: –
Brioch hamburgerbröd med picklad lök, ost, bacon, sallad, hamburger sås och pommes.
House Burger (according to availability)
Served on a hamburger bun with pickled onion, cheese, bacon, salad, hamburger sauce and French fries.

Stek menyn serveras med kokt broccoli och ugnstekt vitlöks paprika och dagens grönsaker.
Alla kötträtter grillas ”a la minut”, tar minst 30 minuter att förbereda.
Vid hög belastning så kan det dröja ca 10–15 minuter till.
Vår potatispuré är baserad på 70 % äktapotatis och 30 % pulvermos, salt & peppar, Mjölk och extra Virgin olivolja.
Vissa rätter går och göra en halv portion ( 0,75 x fullpris = ½ pris ) om du inte klara av en hel portion.
Ursprung Norden – är de nordiska länder som Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island.
Meddela oss om du har någon allergi t.ex. laktos eller glutenintolerans.
Smaklig måltid!

ÖVRIGA KÖTTRÄTTER

Lammfile (Vitlök och Örtmarinerad) 316: –
Lamminnerfilé serveras med aioli, rödvinssås och friterad klyftad skalpotatis.
Lamb fillets
Served with a garlic mayonnaise, red wine sauce and deep-fried potatoes.

Skogsbiff Kantarellsmör 298: –
serverad med kantarellsmör, rödvinssås och friterad klyftad skalpotatis.
Chanterelle Sirloin
Served with chanterelle butter, red wine sauce and deep-fried potatoes.

Ryggbiff Vitlökssmör 296: –
serveras med vitlökssmör, rödvinssås och friterad klyftad skalpotatis.
Garlic Sirloin
Served with garlic butter, red wine sauce with a side order of deep-fried potatoes.

Ryggbiff Pepparsås 298:-
serverad med grönpepparsås, bearnaise och friterad klyftad skalpotatis.
Pepper sirloin
Sirloin steaks grilled, with green pepper sauce, béarnaise sauce and deep-fried potatoes.

Ryggbiff Argentina 299: –
serverad med aioli, BBQ, rödvinssås och friterad klyftad skalpotatis.
Steak house sirloin
Served with bbq sauce, aioli, red wine sauce and a side order of deep-fried potatoes.

Fläskfileplanka 296: –
Serverad med rödvinssås och bearnaisesås samt gratinerade potatispuré.
Pork fillet on wood
Served with red wine sauce, béarnaise sauce and mashed potatoes.

Helgrillad Fläskfilé 288: –
Serveras med aioli, rödvinssås och friterad klyftad skalpotatis.
Steak house Pork Fillet
Served with a garlic mayonnaise, red wine sauce and deep-fried potatoes.

Vissa rätter går och göra en halv portion (0,75 x fullpris = ½ pris) om du inte klara av en hel portion.
Alla våra kötträtter är stenkols grillad
Stek menyn serveras med kokt broccoli och ungstekt vitlöks paprika.
Alla kötträtter grillas ”a la minut”, tar minst 30 minuter att förbereda.
Vid hög belastning så kan det dröja ca 10–15 minuter till.
Vår potatispuré är baserad på 70 % äktapotatis och 30 % pulvermos, salt & peppar, Mjölk och smör.

Ursprung Norden – är de nordiska länder som Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island.
Meddela oss om du har någon allergi t.ex. laktos eller glutenintolerans.
Smaklig måltid!